Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor

Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, futbol dünyasındaki yatırımlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Hull City'nin sahibi olarak İngiltere Championship ligine hakimiyetini sürdüren Ilıcalı, şimdi de Slovenya'nın köklü takımlarından NK Maribor'un peşinde.

Geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşen ve elenen Maribor'un satın alınma süreci gündeme bomba gibi düştü.

"Avrupa'da Mücadele Edebiliriz" İddiası

Acun Ilıcalı'nın futboldaki yeni hamlesi, Avrupa kupalarında rekabet edebilecek bir takım yaratma isteğinden kaynaklanıyor. Konu hakkında yapılan açıklamalarda, Ilıcalı'nın, Avrupa'da güçlü bir takım oluşturma arzusunun altı çiziliyor. Kendisi, "Slovenya'da güçlü bir takımımız olursa Avrupa'da mücadele edebiliriz" diyerek hedefini net bir şekilde ifade etmişti.

Yeni Hedef: NK Maribor

Önceki planlarının aksine NS Mura'da anlaşma sağlanamayan Ilıcalı'nın rotası, şimdi Maribor'a çevrildi. NK Maribor yönetiminin potansiyel yatırımcılarla temas halinde olduğu ve Ilıcalı'nın da bu potansiyel yatırımcılar arasında olduğu belirtiliyor. Ancak taraflar arasında henüz net bir anlaşma olmadığı ifade ediliyor.

"İstihbarat Toplama Aşamasındayız"

Maribor kulübünden yapılan açıklamada, potansiyel yatırımcılarla görüşmelerin ve bilgi toplamanın devam ettiği belirtilirken, henüz bağlayıcı bir anlaşma yapılmadığı vurgulanıyor. Tarafların bu aşamada medyada çıkan haberler hakkında resmi bir yorum yapmadığı da ifade ediliyor.

Fenerbahçe Karşısında Şansını Denemişti

Geçtiğimiz UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşen Maribor, ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybederek elenmişti. Bu durum, Acun Ilıcalı'nın Maribor'a olan ilgisini azaltmamış gibi görünüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.