Arda Güler CANLI izleme linki var mı? Arda Güler ilk 11 çıktığı maç nasıl izlenir?

Arda Güler CANLI izleme linki var mı? Arda Güler ilk 11 çıktığı maç nasıl izlenir?
Arda Güler CANLI izleme linki var mı? Arda Güler ilk 11 çıktığı maç nasıl izlenir?

Arda Güler İlk 11'de! Real Madrid - Real Sociedad Maçı Nasıl İzlenir?

Milli futbolcumuz Arda Güler'ın formasını giydiği Real Madrid, La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile deplasmanda karşılaşacak. Peki, Arda Güler CANLI izleme linki var mı? Arda Güler ilk 11 çıktığı maç nasıl izlenir?

Real Madrid, La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile deplasmanda TSİ 22.00'de mücadele edecek. İlk 11'ler belli olurken, milli futbolcumuz Arda Güler, ilk kez La Liga'da bir maça ilk 11'de başlayacak. Arda Güler'in performansını CANLI izlemek için link arayışındaysanız, maçı S Sport ve Exxen platformlarından takip edebilirsiniz.

Arda Güler ve Real Madrid İlk 11'i

Real Madrid'in ilk 11'i: Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran Garcia, Arda Güler, Tochouameni, Modric, Cabellos, Brahim, Joselu.

Maçın Başlama Saati ve Yayın Bilgileri

Real Madrid'in Real Sociedad ile oynayacağı maç TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşma, S Sport ve Exxen kanallarından CANLI yayınlanacak. Bu platformlardan maçı izleyerek Arda Güler'in performansını yakından takip edebilirsiniz.

Arda Güler'in Real Madrid Kariyeri

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, bu sezon Madrid formasını 7 maçta giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Real Madrid forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda, ilk kez La Liga'da bir maça ilk 11'de başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.