Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?

Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?

Moda Dünyasının Tanınan İsimleri Nihal ve Bahar Candan Tutuklandı!

Moda dünyasının bilinen isimleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz sene kasım ayında gerçekleştirilen moda yarışmasına katılmalarının ardından 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında 'suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlamalarıyla tutuklandılar. Peki, Bahar Candan tutuklandı mı? Suçu neydi?

Suçlamalar ve Tutuklanma

Bahar Candan ve kardeşi Nihal Candan, futbol dünyasını da etkileyen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta yer alıyorlardı. Nihal Candan'ın tutuklanmasının ardından cezaevinde psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı ve daha önce anoreksiya olan Candan'ın, cezaevi yönetimine tepki olarak yemek yemeyi reddederek 37 kiloya kadar düştüğü belirtildi.

Sağlık Durumu ve Tedavi Talepleri

Avukat Kasım Ergün, Nihal Candan'ın durumunun ciddiyetini vurgulayarak, cezaevi idaresine hastaneye sevki için başvuruda bulunduklarını açıkladı. Ailenin ise Nihal Candan'ın sağlık durumu konusunda endişeli olduğu ve acilen tedavi altına alınmasını istediği belirtildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.