Hamur'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Hamur'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı
Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, heyecan verici bir açılış töreniyle başladı.

Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, heyecan verici bir açılış töreniyle başladı. Törene Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Yıldırım, öğrencilerin hazırladığı projelerin bilimin ve teknolojinin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek ise fuarın önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmelerine ve ufuklarını genişletmelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Törende, Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Zeynep Ünver Hasçelik'in proje yürütücülüğünde, 15 öğretmen danışmanlığında hazırlanan 15 proje sergilendi.

Toplamda 30 öğrencinin emeği geçen bu projeler, bilimin ve teknolojinin geleceğe olan katkısını gözler önüne serdi. Fuar kapsamında ayrıca piyano ve gitar dinletileri de gerçekleştirilerek sanatın ve müziğin önemi vurgulandı.

Etkinlik, halk oyunları ekibi tarafından sergilenen Bar gösterileri ile sona erdi. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özmüş ile birlikte Kaymakam Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Yıldırım, Kökrek'e Hamur kümbeti tablosunu takdim etti.

304a0168.jpg

304a0196.jpg

304a0303.jpg

304a0366.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.