Hudutsuz Sevda 29 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Hudutsuz Sevda Son Bölüm 29 Bölüm Full İzle Youtube

Hudutsuz Sevda 29 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Hudutsuz Sevda Son Bölüm 29 Bölüm Full İzle Youtube
FOX CANLI YAYIN HUDUTSUZ SEVDA 29. BÖLÜM İZLE: Hudutsuz Sevda 29 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Hudutsuz Sevda Son Bölüm 29 Bölüm Full İzle Youtube

FOX Canlı Yayın Hudutsuz Sevda 29. Bölüm İzleme Linki ve Özeti

FOX TV'nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda'nın 29. bölümü ekranlara geldi. 25 Nisan Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde Zeynep, cezaevinde saldırıya uğradı ve hayatı alt üst oldu. Bu olay Zeynep'in anne olma umutlarını da yerle bir etti. Halil İbrahim ise intikam yemini ederek harekete geçti. İşte Hudutsuz Sevda 29. bölüm özeti ve izleme linki.

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm Özeti

Zeynep, cezaevinde saldırıya uğrayarak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Bu saldırı sonucunda Zeynep'in çocuk sahibi olamayacağı ortaya çıktı, bu haberle yıkılan Zeynep'in acısı büyük oldu. Halil İbrahim ise karısına bunu yapanlardan hesap sormak için kararlı bir şekilde harekete geçti.

Rızvan Leto'nun kızının başına gelenleri öğrenmesiyle birlikte üzüntü içinde çaresizce kaldı. Bu olay, iki aile arasında büyük bir gerilime sebep oldu. Halil İbrahim, Nihat’ın mekanına saldırarak Hakan’ı yakaladı. Peki, Zeynep'in intikamını almak için Hakan'ı öldürecek mi? Bu soru yeni bölümde cevabını bulacak.

Durumu kötü olan Zeynep, şans eseri kurtuldu ancak çocuk sahibi olamayacağını öğrenince büyük bir yıkıma uğradı. Hudutsuz Sevda'nın 29. bölümü 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de NOW platformunda izleyiciyle buluşacak. Dizinin tüm bölümlerini izlemek için ise linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.