KFC’den kapanma iddialarına yanıt! Büyüyerek devam ediyoruz

KFC’den kapanma iddialarına yanıt! Büyüyerek devam ediyoruz
KFC Türkiye kapanma iddiaları ile gündeme gelmesi üzerine sitemize özel açıklama yaparak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

KFC Türkiye kapanma iddiaları ile gündeme gelmesi üzerine sitemize özel açıklama yaparak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

KFC Türkiye’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Bugün karakosehaber.com’da yayınlanan KFC ile ilgili haberiniz üzerine sizi bilgilendirmek istedik. KFC, Pizza Hut ve Krispy Kreme gibi dünyaca ünlü üç global markayı bünyesinde bulunduran İş Gıda olarak Türkiye’de 600’ü aşkın restoran ve mağazamız bulunmaktadır. İş Gıda, 6 milyar TL cirosu ile bugün hızlı servis restoran sektöründe faaliyet gösteren en önemli şirketlerinden biridir.

Sadece Türkiye’de değil, Ortadoğu ve Avrupa’daki en büyük hızlı servis restoran işletmecilerinden biri olarak bu yıl KFC’nin 350. ve Pizza Hut’ın ise 250. restoranını açmayı planlıyoruz. Master franchise hakkına sahip olduğumuz bu değerli markalarımızla ülkemizde 10 binden fazla kişiye de istihdam sağlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize duyduğumuz güven ile çok çalışmaya, istihdama ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğimizi bilgilerine sunarız.

İş Gıda

İş Gıda Hakkında: Tarım ve tekstil sektöründeki faaliyetleri ile temelleri 1950’li yıllarda atılan İş Holding; 70 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü markaları arasında yer almaktadır. Bugün başta gıda olmak üzere QSR, kuruyemiş, kâğıt, lojistik, enerji, sanayi, medya ve sanat, inşaat, bilişim ve moto kurye gibi birçok farklı sektörde faaliyet göstermektedir. İş Holding’in en önemli şirketlerinden İş Gıda, dünyanın en büyük global markalarından KFC, Pizza Hut ve Krispy Kreme’i bünyesinde bulundurmaktadır. İş Gıda çatısı altında, KFC’nin 300’ü aşkın, Pizza Hut’ın 220’yi aşkın restoranı ve Krispy Kreme’in ise 70’i aşkın mağazası yer almaktadır. İş Gıda, 600’e yakın restoran ve mağazasında toplam 10 binden fazla kişiye istihdam sağlamaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.