Udinese Roma Maçı Neden Nrtelendi?

Udinese Roma Maçı Neden Nrtelendi?
Udinese Roma maçı neden ertelendi, Udinese Roma ertelendi mi, neden yarıda kaldı?

Udinese Roma Maçı Erteleme Sebepleri ve Durumu Son dakika… Milyonlarca futbolseverin heyecanla beklediği Udinese Roma maçı, beklenmedik bir olay nedeniyle ertelendi. Peki, Roma maçı neden yarıda kaldı ve Udinese Roma maçı ne zaman oynanacak?

Udinese Roma Maçı Neden Erteleme Kararı Aldı? İtalya Serie A'nın 32. haftasında Udinese ile Roma arasındaki mücadele, 72. dakikada Evan N'Dicka'nın kalp krizi geçirmesiyle yarıda kaldı. Fildişi Sahilli futbolcu, kalp sorunu nedeniyle oyunu durdurdu ve sedyeyle saha dışına çıkarıldı. Bu üzücü olayın ardından Udinese - Roma maçının ne zaman oynanacağı merak konusu haline geldi.

Evan N Dicka'nın Durumu ve Maçın İlerleyişi Roma'nın Udinese'ye konuk olduğu karşılaşmanın 72. dakikasında Evan N’Dicka'nın yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle maç durdu. N'Dicka'nın kalp rahatsızlığı yaşamasıyla birlikte, maçın devam etmesi uygun görülmedi ve oyuncu sedyeyle saha dışına çıkarıldı. Maçın ne zaman oynanacağı konusu ise henüz resmi bir açıklama ile belirginleşmedi.

Maçın Geleceği ve N'Dicka'nın Durumu Hakem Luca Pairetto'nun kararıyla maçın duraklatılmasının ardından tatil edildiği belirtildi. N'Dicka'nın bilincinin açık olduğu haberleri ise endişeleri hafifletti. Ancak maçın tekrar ne zaman oynanacağına dair resmi bir duyuru yapılmadı. Gelişmelerle ilgili haberlerimizde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.